Waarom deze blog

Waarom deze blog? De afgelopen jaren komen steeds vaker vrouwen naar me toe, die vragen of ik soms in de mode zit. Nu heb ik zo’n 30 jaar in de reclame- en marketingwereld gewerkt, waar misschien meer op uiterlijk gelet werd, maar nee in de mode deed ik niets. Ze vragen bijvoorbeeld waar ik die mooie jurk vandaan heb, of die fantastische schoenen, die jas, mijn oorbellen, noem maar op. Dat wordt me gewoon op straat gevraagd; bij de stomerij, de Turkse kleermaker, de supermarkt en in de verschillende andere winkels waar ik kom. Zelfs naar het merk van mijn panty wordt gevraagd. Ik vind het heel erg leuk en zeker complimenteus en geef dan ook altijd eerlijk antwoord. Niet alleen waar ik het item gekocht heb, maar ook wat het gekost heeft. En zo mogelijk geef ik tips. Als ik andere vrouwen daarmee help doe ik dat graag. En over ‘eerlijk’ gesproken. De foto’s van mijzelf zijn niet gephotoshopt(!). Zoals jullie me zien, zie ik er ook echt uit. Dat betekent dat je af en toe een rimpel ziet, of wallen onder mijn ogen na een vermoeiende avond. En natuurlijk maken foto’s ‘dikker’  De foto’s zijn -vaak thuis, of in mijn directe omgeving- even snel genomen, natuurgetrouw dus, en dit is wat ik ook werkelijk draag.

(Foto’s zijn onder meer gemaakt door de jonge vrouwen; Valérie Kelder en Yasaman Bitarafan. En door mijzelf.)

Mag ik mij voorstellen? Dik boven de 50, niet echt mooi, maar wel met een karakteristieke kop, door mijn haar op boblengte en altijd rode lippen.

Mag ik mij voorstellen? Dik boven de 50, niet echt mooi, maar wel met een karakteristieke kop, door mijn haar op boblengte en altijd rode lippen.