Welkom

Zijn wij vrouwen van boven de 50, 60, soms onzichtbaar? Of mogen we alleen nog partner, vriendin, echtgenote, moeder, of oma, zijn? Sommige vrouwen hebben nog steeds een zware (parttime) baan, een aantal van ons een job als ‘kleine zelfstandige’ en een paar geweldige vrouwen zelfs een fantastische baan als topbestuurder of politicus.  Maar mooi, of stylish hoeven we niet meer te zijn? Laat staan sexy, of zo gekleed dat mannen nog steeds geïnteresseerd zijn? Het gaat zelden op die manier over ons. En dan te bedenken dat de gemiddelde vrouw van boven de 50 nog een heel leven te gaan heeft (!) Toch algauw zo’n 30 jaar… Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik ben niet van plan een saai grijs koppie te worden, dat opgaat in de massa en niet gezien wordt. Integendeel, ik heb er nog steeds zin in. Zin om mijzelf en mijn omgeving mooier te maken. In ieder geval leuker, soms spannender, en fijn om naar te kijken. Daarom deel ik graag met je waar ik mijn (vaak redelijk betaalbare) inspiratie vandaan haal.

Dat laat ik ook zien op foto’s. Vaak van mijzelf, maar ook van andere verzorgde, leuke, interessante 50 plus vrouwen, die ik ontmoet voor een modefoto en/of interview. Trouwens. Alle foto’s zijn onopgesmukt  ‘even’ gemaakt. Er is niet gefotoshopt. Er zijn geen beroepsfotografen en (make up) stilisten aan te pas gekomen. Evenmin is er bijzondere apparatuur gebruikt. De foto’s zijn onder meer gemaakt door Valérie Kelder , Yasaman Biturafan en mijzelf. Met als enige doel ons te laten zien zoals wij zijn!

Louise, maart 2014

5 gedachten over “Welkom

 1. Marlène

  Per toeval kwam ik terecht op je website, ik heb met veel enthousiasme vele van je blogs gelezen. Het is een verademing om te lezen dat vrouwen van boven de vijftig juist ook heel krachtig, mooi en energiek kunnen zijn. Het beste uit jezelf halen, en heus niet krampachtig jonger hoeven te lijken. Een eerlijke heldere inspirende website. Ook ik (52) ben ontzettend bezig met beweging, voeding, mode en lifestyle. Ouder worden en “overgang” zijn de meest bangmakende onderwerpen in de meeste artikelen die we lezen, maar deze website bewijst het tegendeel, complimenten!

 2. Patty Knoops

  Hi Louise,

  Wat fijn om te zien dat er meer vrouwen zijn die vinden dat na je 50e gewoon alles mogelijk moet zijn. Sterker nog, hebben we eindelijk het lef om te doen waar we zin in hebben, zouden we ons moeten conformeren aan hetgeen de maatschappij ons voorschrijft.

  Toevalligerwijze las ik je verhaal in de Telegraaf en daardoor kwam ik op je website terecht. Erg leuk om te lezen!

  Succes en hartelijke groet,
  Patty

 3. Tamara

  Hallo Louise, ik kwam ‘per ongeluk’ op jouw website terecht en heb met grote interesse wat blogs gelezen/bekeken. Wat heerlijk om te zien/lezen hoe je tegen de vrouw van boven de 50 jaar aankijkt. Ook ik het gevoel nog midden in het leven te staan en hoop dat nog lange tijd te mogen doen. Jouw idee voor een glamour blad speciaal voor deze doelgroep kan ik alleen maar toejuichen om diverse redenen. Een blad door, voor en met 50 plussers. Ook kan het mogelijk een steentje bijdragen tot veel dingen waar deze groep mee te maken heeft of misschien zal krijgen.
  Enfin, ik hoop dat het blad er komt en heb bewondering voor wat je onderneemt.

  Vriendelijke groetjes.
  Tamara

  1. admin Bericht auteur

   Dankjewel Tamara voor je positieve reactie. Of het papieren blad er komt, ik weet niet of het financieel haalbaar is, maar ik blijf hard werken om mijn blog online in de lucht te houden. Dus abonneer je rechtsboven bij de laatste post en je krijgt automatisch bericht van een volgend artikel. Hartelijke groeten,Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.